LT

Atkrintamųjų slenkstį perlipo Tornado KM - 2006 antroji komanda!

Atkrintamųjų slenkstį perlipo Tornado KM - 2006 antroji komanda!

Tornado KM 2006 m. antroji komanda, žaidžianti Moksleivių krepšinio lygos (MKL) U16 čempionato B divizione pradeda atkrintamąsias. 

Šiais metais Modesto Gailiūno treniruojama komanda iškovojo 7 pergales, patyrė 5 pralaimėjimus ir turnyrinėje lentelėje užėmė trečią vietą. Atkrintamųjų varžovas Rokiškio KKSC komanda pernai metais buvo viena iš varžovių grupėje, todėl yra pažįstama. Rokiškio komanda savo grupėje užėmė antra vietą ir turės aikštės pranašumą.

Tornado KM II komandai tai antras kartas, kuomet ji patenka į savo amžiaus čempionato atkrintamąsias. Pirmą kartą patekus į atkrintamąsias jų sužaisti taip ir nespėjo, dėl įvesto karantino. Tad tai savotiškas atkrintamųjų krikštas ir kaip jam sekasi ruoštis pakalbinome komandos trenerį Modestą Gailiūną.
- Kaip vertinate pasirodymą reguliariajame sezone?
- Vertinu gerai. Tai visiškai kitoks sezonas nei buvo pernai. Tada mus kamavo traumos, turėjome sunkias traumas patyrusių žaidėjų, krepšinį metusių žaidėjų. Šiais metais tokių iššūkių neturėjom, nors traumų išvengti nepavyko. Džiugu, kad nebuvo pralaimėjimų dideliais skirtumais, kurie pernai vis pasitaikydavo ir išmušdavo mus iš vėžių.
- Ar pažįstama Rokiškio komanda, kuri yra Jūsų atkrintamųjų varžovė?
- Pernai ji buvo mūsų pogrupyje ir jai buvo nusileista dideliais skirtumais, tai pažįstama ne iš smagiosios pusės. Ją treniruoja žinomas Lietuvos treneris Gvidonas Markevičius ir trenerio ilgametė patirtis jaučiama žaidėjų veiksmuose aikštelėje. Bet ir mes šiais metais visai kitokia komanda ir taip lengvai kaip pernai pergalių nedalinsim.
- Kokios nuotaikos komandoje? Ar visi sveiki ir pasiruošę atkrintamosioms?
- Visi sveiki ir pasiruošę. Tas noras pačiupinėti atkrintamąsias labai didelis, žiūrėsim kaip seksis. Šiais metais turėjom daug stiprių varžovų ir su visais kovėmės lygiai, bet šįkart kautis lygiai neužteks, reikės ir laimėti. O, kad laimėti kiekvienam žaidėjui reikės duoti kažką daugiau nei visą sezoną, pridėti tą ekstrą dalelę nuo savęs ir tik taip galėsim žengti žingsnį į priekį kaip komanda.
Pirmosios rungtynės vyks kovo 14 d. 17:30 Rokiškyje, atsakomosios kovo 16 d. 18:30 T. Ivanausko progimnazijos salėje. Kviečiame palaikyti.